Bilelektronik

Vi erbjuder belysning och elutrustning i alla dess former för exteriört bruk på din transportfordon eller släp. 12 till 250 volts belysning.

Vi installerar även batteriavskiljare, motorvärmare, stolvärme och larm.
All vår elektronik kommer från Awimex.

Ljuset hjälper oss att uppfatta och förstå vår omgivning och med en bra ljusmiljö kan vi utföra våra arbetsuppgifter på ett säkert och tillfredställande sätt. Vi erbjuder invändig belysning i form av olika ledlösningar och utvändig belysning med extra tålighet och vattentäthet för att göra ditt jobb enklare och säkrare när naturliga ljuskällor inte räcker till.

Positionsljus används för att visa andra trafikanter fordonets storlek och
därmed förhindra eventuella olyckor.

Vi installerar eluttag på insida och utsida av din transportbil eller släpvagn så att du kan koppla in dina teknikprodukter där du behöver.

Arbetar du med vägarbete eller på andra platser där ditt fordon behöver bli uppmärksammat? Vi erbjuder varningsljus i olika utförande för att du och
din omgivning ska kunna känna er säkra.


OBS. det finns bestämmelser kring varningsljus och hur de används, läs mer här

Hjälper dig att driva alla dina elektronikprylar, oberoende om det är en lift eller en laddare till din mobil. En inverter eller en strömomvandlare omvandlar likström till växelström och ser till att skicka rätt volt till rätt enhet.

Bakljus, backljus, Led-ramper, Skyltbelysning, plogbelysning och mycket mycket mer. Kontakta gärna oss om du har en idé du vill förverkliga.